φηλινγκ/μινεσοτα


ανατιναζεται το φως* by kalamesygxwreis
16 Ιουλίου, 2009, 12:01 πμ
Filed under: blahblahblah

idol

Το καλοκαίρι είναι μια ευλογημένη εποχή στην Ελλάδα. Αν ήμουν θρήσκος, θα εβλεπα το καλοκαίρι σαν την ανταμοιβή ενός σκληρoύ, αλλά φιλεύσπλαχνου Θεούλη, με άσπρα μουσάκια να μας κοιτάει από ψηλά και να μας δίνει το καλοκαίρι να απολαυσουμε πόσο γαμάτος είναι. Έχω περάσει τόσα απίστευτα πράγματα σε διάφορα καλοκαίρια, που παραλίγο να πιστέψω ότι ναι, υπάρχει Θεός. Χθές έπιασα τον εαυτό μου να απλώνει το πρόσωπο του προς την κατεύθυνση του ήλιου, αργά το απόγευμα, έξω από το μετρό των Αμπελοκήπων. Όπως τα σκυλιά κρεμάνε τα μούτρα τους έξω από παράθυρα αυτοκινήτων που τρέχουν, και απολαμβάνουν το αεράκι. Ομολογώ πώς μέσα στο μπαρμπαδίστικο κουστούμι της μικρομεγαλοαστικής δουλειάς μου, θα πρέπει να ήμουν εντελώς γελοίο θέαμα για τους περαστικούς, αλλά δεν με νοιάζει. Aυτά τα 1-2» με  βοηθούν να περνάω τα υπόλοιπα 86,398″-86,399″ της ημέρας. Και όσο μεγαλώνει το καλοκαίρι, μεγαλώνουν και αυτές οι στιγμές σε διάρκεια. Και κάποια στιγμή εκεί στην τελευταία μεγάλη άδεια του Αυγούστου, είναι τόσο καυτός ο γαμημένος ο ήλιος, είναι τόσες πολλές οι λάμψεις στα κλειστά μου μάτια όταν με τυφλώνει, είναι τόσο όμορφες κάποιες εικόνες στο μυαλό μου, που με βοηθούν να περάσω και τους πιο σκοτεινούς χειμώνες. Όποτε κι αν έρθουν.

Δεν έχει συγκλονιστικό post και λοιπές μαλακίες αυτή τη φορά. Απλά δεν ήθελα να εξαφανιστώ πάλι για 1-2 μήνες και να μην πω ούτε γεια. Οπότε, καλό καλοκαίρι σε όλους! Και να ανεβάσετε κάμποσες ημιγυμνομπικινομαγιοφωτογραφίες στο facebook, να’χουμε να χαϊδευόμαστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα να’χουμε να χαζεύουμε. Τα λέμε -σχετικά- σύντομα. 

* Πάντα ζήλευα τον peepingtom που πρόλαβε και έγραψε post, πριν από εμένα, με αυτό το τραγούδι για τίτλο. Κι εχω να πω ότι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι link να του βάλω γιατί είχε ένα blog, και τώρα αυτό το blog δεν υπάρχει πια, και έχει ένα άλλο blog, που δεν έχω καταλάβει αν θέλει αυτοί που διαβάζουν το καινούριο του blog να ξέρουν ότι ο ίδιος έγραφε στο παλιότερο blog και μπλαμπλαμπλα γαμημένη ανωνυμία των blogs  και λοιπά κλισέ.


2 Σχόλια so far
Σχολιάστε

αν αυτά τα 1-2 δεύτερα κρατάνε σε μένα 3-4 λεπτά κινδυνεύω να ονομαστώ χάχας;

άντε και καλές βουτιές, μεσιέ.

Σχόλιο από discolata

Ποιος πάει τη σήμερον ημέρα 1-2 μήνες διακοπές;! Αίσχος και όνειδος!

(κατά τα άλλα, τωόντι, τα καλοκαίρια είναι σαν Αταράξ καβάτζα. Όσα και να καταπιείς δεν είναι αρκετά..)

Σχόλιο από lolotitsa




Σχολιάστε